« Tilbage til oversigten
Aflyst

Foredrag med Ditte Giese og Umahro Cadogan

Vi slutter festligt af med taler, bobler og et morsomt foredrag med Ditte Giese og Umahro Cadogan.

 

”Er Ditte Giese Blevet for tyk? Og kan Umahro Cadogan blive for sund?”

En HELT ny og nødvendig sundhedssamtale – Umahro Cadogan og Ditte Giese taler tykke kroppe, skønhedsidealer, livsglæde og sundhed, og om at finde en NY vej til balanceret, realistisk sundhed.

Kulturjournalist Ditte Giese – kendt fra Politiken, fra Heartbeats og som stærk stemme i kultur og kønsdebatten - er repræsentant for en kæmpe gruppe mennesker, der kæmper med vægten og idealerne i forhold til selvaccept, diversitet og kropsglæde. Hun repræsenterer alle os, mænd OG kvinder, der kommer til at glemme kroppen, fordi ’det gode liv’ kommer i opposition til ’det sunde liv’. Men behøver det at være sådan?  

Gennem en podcast-serie får hun hjælp af sundhedens mastermind numero uno, Umahro Cadogan, til at finde den gyldne mellemvej mellem det frelste og den totale laissez-faire. Nu tager de 2 – for første gang og by public demand - ud på landevejene, for at tage en samtale med danskerne. Hvordan bliver man sund og glad i en travl hverdag omringet af kontorkage og fredagsøl? Er det OK at være forfængelig OG feminist? Er det sundt at være FOR sund? KAN man være FOR sund? Hvordan sparer man op på sundhedskontoen og hvad betyder det hvis man lader være? Er der en one size fits all når vi taler om sundhed? Sammen med publikum kickstarter Ditte og Umahro 2020 med en ny, holistisk og human måde at se på mad, krop, træning og velvære. Den samtale vi ikke har hørt før fordi den reelt ER ny, gør os

klogere og mindre frustrerede over det felt hvor det ”ideelle” sundhedsliv møder virkeligheden.

Foredrag med Ditte Giese og Umahro Cadogan
Tirsdag 31. Mar 2020 Kl. 20.00 - 22.00
Kulturcenter Limfjord Skyttevej 12-14 7800 Skive
Ditte Giese og Umahro Cadogan
Tilmeld
Aktiviteten er aflyst