« Tilbage til oversigten

Foredrag med Chris MacDonald

Chris MacDonald holder foredrag og giver jer et motivationsboost til resten af forløbet. 

Torsdag 27. februar kl. 20.00

Chris MacDonald er en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere – og med god grund. Han har vundet prisen for årets motivator i både 2008 og 2009 samt vundet prisen for årets underviser og Danmarks bedste foredragsholder inden for sundhed og humor i 2010. Gør dig selv og din organisation en tjeneste – book et Chris MacDonald foredrag med top-motivatoren over dem alle, og gå fra foredraget fyldt med begejstring og nye sunde initiativer, der kan bruges privat såvel som professionelt. 

Når det gælder den sunde og aktive livsstil er Chris MacDonald foregangsmand, og han besidder unikke evner til at inspirere sine tilhørerne, og give dem et kærligt spark bagi – uden løftede pegefingre. Det er blandt andet derfor, han er blevet verdenskendt i Norden for at slå et slag for den sunde livsstil.

Chris MacDonald er også især kendt for tv-programmerne “Chris på chokoladefabrikken,” “By på skrump,” “Chris på vægten” og “Chris på skolebænken.” Derudover er han en fast benyttet klummeskribent hos blandt andet Berlingske og BT.

Og han ved, hvad han taler om. Chris Macdonald er uddannet cand.scient. i Human Fysiologi ved Københavns Universitet. Desuden er han skaber  af konceptet “Strong Body – Strong Mind” og “Sundhed i Balance.” Chris MacDonald er født og opvokset i USA, men har boet i Danmark siden 1999. Han har en baggrund som eliteatlet, og blev i 2005 nummer to i Race Across America, der er et 5000 km langt cykelløb tværs over USA. Her cykler deltagerne i 22 timer hvert døgn.

Foredrag med Chris MacDonald
Torsdag 27. Feb 2020 Kl. 20.00 - 22.00
Kulturcenter Limfjord Skyttevej 12-14 7800 Skive
Chris MacDonald

Der er lukket for tilmelding